Hoe kom je van emotionele stress af?

Heb je gehoord dat je lijdt aan emotionele uitputting? Wanneer je een slechte ervaring meemaakt, raak je gestresseerd en je emoties laden ons allemaal op. Op dezelfde manier voelen we ons gestrest als we onder druk staan en kunnen we ons niet ontspannen. Je lichaam reageert op je emoties, stress en externe omstandigheden met wat een "hedonische reactie" wordt genoemd. Het helpt u uw huid te schrapen van angst, helpt u te kalmeren van uitputting, helpt u zich energiek te voelen van angst, en helpt u te genieten van uw leven.

Voor iedereen die niet emotioneel vermoeid is en toch zeker weet dat hij problemen heeft, zijn hier een paar belangrijke tekenen om rekening mee te houden:

o herinnert zich dingen te verliezen die voor anderen onbeduidend lijken;minderheid;o niet geloven in zichzelf of in veel van wat dan ook;o op eierschalen lopen of zonder zelfvertrouwen;o zuur doen als je nee zegt en het van twee kanten moeten hebben;o geloven dat anderen het recht hebben je te controleren;o als je overstuur bent voel je je immens druk en beladen met ongeloof; o je gelooft dat je het slachtoffer bent en vraagt je af waarom anderen het niet begrijpen;o je hoofd voelt zwaar door de zorgen die je hebt verzameld en laat negatieve gedachten de overhand nemen;o je kunt niet rustig zitten om te mediteren vanwege je racende gedachten;o je verveelt je met je werk;o je hebt iets belangrijks te doen.

De Makers

Als je leeft met een overtuiging als deze, "Ik ben niet aineright", zul je toestaan dat je leven beheerst wordt door drugs en de behoefte aan een snelle oplossing. Je hebt een behoefte aan alles, inclusief de drogisterijmerken van pijnstillers. U werkt en slaapt de hele nacht door, drinkt koffie en drinkt nog meer. Je kunt bij elke drogist magnesiumpillen kopen, maar een paar weken later word je toch verkouden of krijg je griep.

Depressie wordt veroorzaakt door een chemische onevenwichtigheid in je hersenen en dagelijkse stress. De hoofdoorzaak van klinische depressie bij wie dan ook is een hoofdoorzaak van negatieve gedachten. Iemand met een klinische depressie heeft een punt bereikt waarop hij zijn situatie heeft geaccepteerd als wie hij is. Je kunt jezelf helpen door verschillende negatieve gedachten te vervangen door positieve. Begin de hoofdoorzaak van waarom iemand depressief is te vervangen door "Het leven is geweldig". Begin met elk negatief te vervangen door "Het leven is geweldig". Het is echt zo eenvoudig. Maar als je eenmaal je doelen hebt bereikt, moet je de houding van "Het leven is geweldig!" behouden.

Het is sterk aan te bevelen om in het begin niet te proberen je problemen op te lossen ten koste van je persoonlijkheid.

Het is een doel van deze fase om te vinden dat er drie dingen zijn gebeurd:

1. Uw leven wordt zinvoller en grootser voor u.

2. Uw Biologisch Systeem (vooral uw Immuunsysteem) is veel vatbaarder geworden om u infecties te geven.

3. U heeft uw vermogen om creatief te zijn verloren door gebrek aan interesse in de activiteiten die u vroeger leuk vond.

Deze drie punten zijn zeer essentieel voor uw tevredenheid in uw leven. Ze geven aan dat u een probleem heeft met gehechtheid.

Gehechtheid of de zorg voor een andere persoon of object geeft aan dat u het verlies van een gevoel van zelf voelt. Als u deze punten kunt identificeren, bent u klaar om te werken aan het ontwikkelen van gezonde gehechtheids- en zorgpatronen. gehechtheid, inclusief zwangerschap, geboorte, en gehechtheidsverlies.

Er zijn vijf stadia betrokken bij hechtingsverlies. Deze zijn

1. wortels door gehechtheid,

2. isolement,

3. scheiding,

4. scheiding, en

5. hereniging.

Als je je wortels naar hun bron kunt traceren en vier van de vijf punten kunt elimineren, zul je in een staat van optimale gezondheid komen.

Als je ze niet allemaal kunt elimineren, gebruik dan je gezond verstand om aan elk van hen te werken.

onwetendheid – de sleutel tot een staat van optimale gezondheid

De wetenschap heeft aangetoond dat de staat van iemands "gezondheid" afhangt van de staat van iemands kinderlijke inprenting. Dat betekent dat je gezondheidstoestand afhangt van wat je hebt gegeten, gedronken, gedaan en waar je hebt geleefd. Dit geeft aan dat je eerst de chemische bankrekening van je lichaam moet reinigen en aanvullen om het weer gezond te maken.

Je bent geboren in een menselijk lichaam met specifieke mogelijkheden en capaciteiten. Deze zijn gecreëerd door je omgeving in je geboorte en je genetische blauwdruk. Het leven heeft een wisselwerking en beïnvloedt uw lichaam via deze aangeboren programmering en aanpassingen. Om in staat (goede gezondheid) te zijn, is het nodig deze vermogens te reanimeren en de vermogens die in onbruik zijn geraakt, te herwaarderen.

Gezondheid is holistisch; het is voortdurend.  Het is een proces dat je hele leven doorgaat – je lichaam, geest, ziel en je emoties. Gezonde lichamen zijn het resultaat van een continu proces van biochemie, het herwaarderen en aanvullen van deze biochemische vaardigheden die je hebt ontwikkeld, en het consequent toepassen van deze biochemische stoffen in je dagelijkse levensstijl.

Wat kun je nu doen om je emotionele stress te voorkomen en te elimineren die in je hersenen en lichaam begint?